Veleposlaništvo RS Bruselj /Konzularne informacije /

Konzularne informacije in uradne ure

Na spletnih straneh "Konzularne informacije" so na voljo informacije, nasveti ter priporočila za bivanje in urejanje upravnih zadev v tujini.

Konzularna obvestila:

- Selitev veleposlaništva (avgust 2020): v času med 13. in 18.8.2020 bo potekala selitev veleposlaništva na novo lokacijo in sicer na naslov Boulevard du Régent 44, 1000 Bruselj, Belgija. Ostali kontaktni podatki ostajajo nespremenjeni. 

Delovanje veleposlaništva in konzularne pisarne bo v tem času omejeno. Za nujne primere smo dosegljivi na 0032 494 336 396, prav tako pa nas lahko kontaktirate na sloembassy.brussels(at)gov.si.

Ko bo selitev končana in delovanje veleposlaništva ponovno vzpostavljeno, bomo ustrezno popravili tudi naše spletne strani.

- COVID-19: Konzularno poslovanje Veleposlaništva

  • Do prenehanja ukrepov za zajezitev epidemije COVID-19 je konzularno poslovanje s strankami prilagojeno veljavnim ukrepom (mdr. poslovanje preko konzularne okenca, obvezno nošenje maske, posamično vstopanje v prostor, etc).
  • Konzularne takse se poravna z bančnim nakazilom. Za informacije o bančnem računu nam pišite na elektronski naslov: sloembassy.brussels(at)gov.si. Taks NI možno poravnati z bančnimi ali kreditnimi karticami.
  • Prosimo, da se v delovnem času veleposlanitšva obvezno dogovorite za termin po elektronski pošti: sloembassy.brussels(at)gov.si ali telefonu 02 213 63 49.

- COVID-19: NOVO: INFORMACIJE IN UKREPI >>>Več

- OSTANITE INFORMIRANI O DOGAJANJU

Če bi želeli prejemati obvestila, novice in vabila na dogodke veleposlaništva, je potrebno vaše izrecno soglasje. Na novice se lahko prijavite tukaj.