Veleposlaništvo RS Bruselj /Prijava na novice in obvestila /

Ostanite v stiku z nami

Če bi želeli prejemati novice, vabila in obvestila o dogodkih, razstavah in ostalih dejavnostih Veleposlaništva RS v Belgiji za javnost, vas vabimo, da izpolnite spodnji obrazec oz. nam posredujete vašo e-pošto ter ime in priimek pošljete na naš elektronski naslov: sloembassy.brussels(at)gov.si. Obrazec v fizični obliki dobite tudi na našem veleposlaništvu.

S podpisom privolite v obdelavo navedenih osebnih podatkov za namen in v obsegu kot sledi iz spodnjega obvestila. Za privolitev štejemo tudi vaš odgovor po e-pošti (vključno z datumom pošiljanja vašega sporočila), če nam privolitev posredujete preko e-pošte.


OBVESTILO POSAMEZNIKOM GLEDE OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV v Evidenci prijavljenih na e-novice in obvestila Veleposlaništva RS v Belgiji

Upravljavec zbirke vaših podatkov je Ministrstvo za zunanje zadeve Republike Slovenije, Prešernova 25, Ljubljana, Slovenija, e-naslov: gp.mzz(at)gov.si. Pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov v Ministrstvu za zunanje zadeve Republike Slovenije lahko kontaktirate na e-naslov: dpo.mzz(at)gov.si.

Namen obdelave osebnih podatkov je pošiljanje e-novic, vabil in obvestil o dogodkih, razstavah in ostalih dejavnostih Veleposlaništva RS v Belgiji.

Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov je vaša privolitev po določbi točke (a) člena 6(1) Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov.

Zbira se e-naslov, vaše ime in priimek ter datum privolitve. Podatkov se ne prenaša v tretjo državo niti se jih ne profilira.

Obdobje hrambe osebnih podatkov je 5 let, pred iztekom roka hrambe lahko svojo privolitev kadarkoli prekličete.

Pravico imate zahtevati dostop do vaših osebnih podatkov, njihov popravek ali izbris  ali omejitev obdelave.  Prav tako imate pravico do ugovora obdelavi. Privolitev lahko seveda kadarkoli prekličete, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Pritožbo lahko podate  Informacijskemu pooblaščencu (naslov: Dunajska 22, 1000 Ljubljana, e-naslov: gp.ip(at)ip-rs.si, T: 00 386 1 2309730, spletna stran: www.ip-rs.si).